Uspešno leto v podjetju Reklame Solo – LIYU R2R, flatbed in CNC rezalec Iecho

Dandanes so pričakovanja kupcev s področja izdelkov za pospeševanje prodaje vse večja. Ponudniki so pod pritiskom visoke kakovosti in hitre dostave praktično z danes na jutri. Vsestranski strojni park je postal skorajda že nujnost. Vse pomembnejši so inovativnost, personaliziran izdelek, visoka kakovost izdelave in hitra dostava. Le tako lahko podjetnik na dolgi rok pridobiva nove kupce in predvsem ohranja stare.

Vsestranski strojni park je postal skorajda že nujnost.

Vse pomembnejši so inovativnost, personaliziran izdelek, visoka kakovost izdelave in hitra dostava. Le tako lahko podjetnik na dolgi rok pridobiva nove kupce in predvsem ohranja stare.

Minevata že dve leti, odkar so se v podjetju Reklame Solo odločili za nakup produkcijskega CNC-rezalca IECHO (3,5 x 2,1 m).

Nova pridobitev je podjetju Reklame Solo v kombinaciji z obstoječim ploskim tiskalnikom omogočila hitrejšo dodelavo in dobavo izdelkov svojim kupcem.

Gre predvsem za izdelke za pospeševanje prodaje in promocijo s področja širokega formata. Mednje sodijo stojala, reklamni panoji, svetlobne table, kartonažni izdelki vseh vrst in velikosti ter individualno zamišljeni izdelki za promocijo najvišjega kakovostnega razreda.

Avtomatizirana produkcijska oprema je podjetju Reklame Solo odprla nove priložnosti v obliki večjih in zahtevnejših poslov. Le-ti pa zahtevajo hitrejši in konkurenčnejši tisk. Tako so se konec leta 2018 odločili še za nakup produkcijskih tiskalnikov blagovne znamke Liyu, in sicer za »flatbed« tiskalnik Liyu (3 x 2 m, hitrosti več kot 120 m2/h) ter »rol to rol« UV LED-tiskalnik (3,2 m širine). Ti tiskalniki omogočajo podjetju trikrat hitrejšo izdelavo po izredno konkurenčnih cenah.

Podjetje Reklame Solo, opremljeno z raznoliko produkcijsko opremo, lahko danes sprejema posle, ki bistveno doprinesejo k nadaljnji rasti podjetja ter njeni prepoznavnosti na slovenskem in hrvaškem trgu. S samozavestjo in znanjem podpira svoje stranke vse od ideje do končnega izdelka (vključno z montažo) praktično z danes na jutri, pridno vlaga v znanje zaposlenih in nadaljnji razvoj podjetja.