UltraShape

UltraShape™ ali "lipo brez sukcije" je revolucionarna neinvazivna rešitev za oblikovanje telesa in trajno odstranjevanje maščobnih oblog.

Uspešno trajno uničenje maščobnih celic je bilo do zdaj možno le z invazivnimi postopki, kot sta liposukcija in lipoliza, ki pa imata številne negativne lastnosti. Sta invazivni, potrebna je anestezija, obstaja visoka stopnja tveganja, po posegu ostanejo brazgotine, poleg tega pa lahko pride do neenakomerne redukcije. Po omenjenih postopkih poleg tega potrebujemo čas za okrevanje. 

 

 

UltraShape predstavlja idealno alternativo invazivnim postopkom, ki s fokusirano ultrazvočno tehnologijo varno in učinkovito uničuje maščobne celice. UltraShape združuje vse prednosti invazivnih postopkov (je ciljno usmerjen, učinkovit in predstavlja dolgotrajno rešitev) ter neinvazivnih postopkov (je neboleč, varen in ne zahteva okrevanja).

UltraShape je namenjen moškim in ženskam, ki želijo zmanjšati lokalno nakopičene maščobne celice in obseg telesa brez operacije ali injekcij.

Sistem UltraShape™ ima vgrajeno patentirano ultrazvočno tehnologijo, pri kateri se energija osredotoči na točno določeno globino podkožnega maščevja. Zasnovana je tako, da uniči maščobno tkivo, okoliško tkivo (koža, žilice, živci in vezivno tkivo) pa ostane nepoškodovano. Akustični ultrazvočni valovi se skoncentrirajo v določeni točki in ustvarijo selektiven mehanski učinek. Mehanski (in ne termalni) učinek se ustvari zaradi optimiziranih akustičnih parametrov in pulzne oblike valov. Histološke in klinične raziskave so potrdile, da okoliško tkivo, ki je izpostavljeno mehanskemu učinku, ostane nepoškodovano.

 

Za več informacij o UltraShape kliknite SEM.