Syneron Candela

Syneron Candela je v svetovnem merilu vodilno podjetje na področju medicinsko-estetskih sistemov. S celovito ponudbo omogočajo napredno reševanje široke palete zdravstvenih in estetskih izzivov, vključno z oblikovanjem telesa, odstranjevanjem dlak, zmanjševanjem gub, odstranjevanjem tetovaž, pomlajevanjem kože, zdravljenjem benignih žilnih in pigmentnih nepravilnosti, zdravljenjem aken ipd.

Podjetji Syneron in Candela sta vsako zase že pred združitvijo sodili med vodilne proizvajalce laserjev na področju estetske medicine (več kot 40 let izkušenj), skokovit vzpon pa se je pričel s patentiranjem tehnologije ELOS, s katero so nekirurški medicinsko-estetski tretmaji še učinkovitejši in varnejši. 

Pomanjkljivosti klasičnih laserjev in IPL sistemov so bile v izziv ter navdih za razvijanje novih tehnologij in s tem namenom je doktor fizike Michael Kreindel po letih raziskav odkril tehnologijo ELOS™. Leta 2000 sta s prijateljem, dr. Shimonom Eckhousom, izumiteljem IPL sistema, ustanovila podjetje Syneron Medical Ltd.

Leta 2009 je Syneron prevzel podjetje Candela iz ZDA, ki beleži več kot 40-letno zgodovino v razvoju ter izdelavi vrhunskih laserjev in podjetji sta skupaj postali največji proizvajalec medicinsko-estetskih sistemov na svetu. Sistemi Syneron Candela obsegajo naprave za oblikovanje telesa, odstranjevanje dlak, glajenje gubic in gub, pomlajevanje kože, za odpravljanje aken, žil na nogah in celulita.

 

 

Za več informacij o Syneronu Candeli kliknite SEM