FotoFinder

FotoFinder je najsodobnejša in v svetovnem merilu vrhunska naprava (digitalni dermoskop) za pregledovanje in spremljanje kožnih znamenj ter zgodnje odkrivanje kožnega raka.

Optični sistem je računalniško podprt in zdravnikom omogoča natančno dokumentiranje ter spremljanje sprememb na koži, za kar skrbita posebna kamera z visoko ločljivostjo ter posebno v ta namen razvita računalniška oprema. FotoFinder omogoča tudi natančno pregledovanje lasišča, uporabljamo pa ga lahko tudi kot kredibilno poročilo za estetske popravke. 
 
FotoFinder je torej elektronski dermoskop za pregledovanje kožnih sprememb, posebno za
  • dermoskopijo,
  • klinično slikanje (obraz, telo),
  • dermatologijo, venerologijo in
  • trihoskopijo.

 

V najnovejšo verzijo sistema FotoFinder so proizvajalci vnesli številne novosti in naprednejšo tehnologijo, med drugim je
  • bistveno izboljšana diagnostika kožnih znamenj,
  • kamera ima izredno visoko ločljivost in optični zoom,
  • možno je arhiviranje ter kronološki pregled slik (znamenj ...).
 
 
Več o dermoskopu FotoFinder si preberite TUKAJ.
FotoFinder aesthetics

FotoFinder aesthetics

S FotoFinder aesthetics dobite visoko kakovostne in strokovne fotografije pred ter po izvedbi medicinsko-estetskih tretmajev. Sistem je enostaven za uporabo, fotografije pa lahko uporabite za posvetovanje, dokumentacijo in natančno spremljanje rezultatov.

Preberi več »

FotoFinder bodystudio

FotoFinder bodystudio

FotoFinder bodystudio ATBM ustvari fotografije celotnega telesa (v 4 različnih položajih) v cca. 4 minutah. V sistem vnesete pacientovo višino, napredno voden sistem pa vas vodi do položaja pacienta, prav tako se kamera samodejno premika ob stojalu in poskrbi za kakovostne ter strokovne fotografije.

Preberi več »

FotoFinder dermoscope

FotoFinder dermoscope

FotoFinder dermoscope je »vse-v-enem« rešitev, ki združuje celotni mapping telesa, dermoskopijo in kredibilne »prej/potem« fotografije delov telesa, ki jih med zdravljenjem obravnavate. Diagnostika kožnih znamenj je bistveno izboljšana, možno je arhiviranje in kornološki pregled slik (znamenj ...).

Preberi več »

FotoFinder handyscope

FotoFinder handyscope

FotoFinder je s sistemom handyscope združil dermoskopijo in tehnologijo pametnih telefonov ter ju povezal v orodje za diagnostiko kožnega raka, handyscope namreč iPhone ali iPod pretvori v digitalni ročni dermoskop.

Preberi več »

FotoFinder Trichovision®

FotoFinder Trichovision®

FotoFinder Trichovision vam ponuja še bolj natančno in celovito izvajanje trihoskopije, saj zagotavlja odlične klinične fotografije, vam ponuja dostop do diagnostične podpore in vključuje različne analitične funkcije za podrobno diagnostiko, vključno z digitalnim trihogramom.

Preberi več »