CoolTech

Prvi medicinski sistem v Sloveniji za medicinsko kriolipolizo za revolucionarno oblikovanje telesa.

CoolTech sistem za oblikovanje telesa z medicinsko kriolipolizo je učinkovita metoda odstranjevanja neželenega podkožnega maščobnega tkiva, kjer z napredno tehnologijo hlajenja zamrznemo maščobne celice in pospešimo njihovo naravno izločanje.

Medicinska kriolipoliza je postopek, s katerim zamrznemo maščobne celice. Ko so celice nekaj časa podvržene takšnemu stanju, odmrejo, razpadejo in se preko limfnega sistema izločijo iz telesa. S kriolipolizo dosežemo 30 % zmanjšanje maščobnih celic že po enem tretmaju. 

Med postopkom hlajenja se temperatura zniža na - 8 °C. Zaradi nizke temperature začnejo trigliceridi v maščobnih celicah koagulirati. V maščobnih celicah se posledično sproži postopek naravnega razkroja, ki se začne odražati v postopnem zmanjševanju maščobne plasti. Maščobne celice so na zamrzovanje veliko bolj občutljive, kot celice kože, živcev in žil. Razpadle maščobne celice se nato preko limfnega sistema po naravni poti začnejo izločati iz telesa. Pri kriolipolizi dosežemo trajno odstranitev maščobnih oblog in ne samo začasne.

            

CoolTech tretma je neinvaziven in neboleč. Pacient že po enem tretmaju izgubi do 30 % maščobnih celic. Tretma se izvaja pod strokovnim vodstvom zdravnika. Tretma je varen, zanesljiv in učinkovit pri zmanjševanju lokaliziranih maščobnih celic. Prvi rezultati se opazijo 15 dni po opravljenem tretmaju. Najboljši rezultati pa so vidni 3. oziroma 4. teden po tretmaju. 

Več si lahko preberete na spletni strani CoolTech ali v brošuri, ki jo najdete tukaj.