Microneedling "amiea med"

Medicinski microneedling, znan tudi kot kolagenska indukcijska terapija, predstavlja učinkovito možnost odstranjevanja brazgotin in pomlajevanja kože. Pri microneedlingu uporabljamo majhne in izredno natančne igle, ki v koži ustvarijo mikroskopsko majhne kanale. Te mikro poškodbe nato povzročijo sproščanje rastnih faktorjev, ki sprožijo nastajanje kolagena in obnavljajo poškodovano kožno tkivo.

»amiea med združuje vrhunsko zmogljivost, varnost in udobje bolnika. Je enostaven za uporabo - torej prepričljiva stroškovno učinkovita terapevtska rešitev. Pri mojih pacientih opažam izredno dobre rezultate, predvsem sem navdušena nad minimalno invazivnostjo zdravljenja brazgotin aken, razširjenih por in splošnim pomlajevanjem kože.« (dr. Sabine Zenker, mednarodno priznana dermatologinja)

 

 

  1. MOČ IN HITROST - Zmogljiv sistem omogoča hitro in učinkovito gibanje igle in natančen nadzor globine, poleg tega se ne pregreva. Med prednostmi na prvo mesto postavljamo majhne epidermalne travme in minimalne izostanke pacientov od vsakdanjih aktivnosti.
  2. NATANČNOST - Patentirana možnost nagiba omogoča prilagoditev kateremu koli tipu poškodovane kože. Nagibanje deluje podobno kot električni brivnik, saj omogoča natančen in učinkovit prodor na ciljana področja.
  3. VARNOST - Vse igle vključujejo patentirano varnostno membrano, ki preprečuje povratni tok tekočine v ročko. Tveganje za navzkrižne okužbe je zato precej manjše.
  4. GARANCIJA KAKOVOSTI - Sistem je izdelan v Nemčiji, temelji pa na obsežnem strokovnem znanju in večletnih izkušnjah s tega področja. Zagotavljamo 2-letno garancijo kakovosti, saj amiea med dokazano sodi med najsodobnejše naprave na področju kliničnega microneedlinga.

 

 

Več o microneedlingu "amiea med" izveste TUKAJ

Revive

Revive

Mikropigmentacije in microneedling.

Preberi več »

Revive MN

Revive MN

Microneedling.

Preberi več »