Prednosti uporabe Videojet tiskalnikov

V podjetju MDS IT d. d. vemo, da je nakup industrijskega tiskalnika dolgoročna odločitev, zato želimo, da pred nakupom pretehtate vse možnosti ter izberete vam najustreznejšo. Zavedamo se, da je izguba denarja zaradi zastojev proizvodne linije nepotrebna, zato veliko vlagamo v servisno službo, kar je skozi leta izoblikovalo najboljšo servisno podporo na trgu. Vseskozi zagotavljamo

 

-  Zanesljivost delovanja tiskalnikov

Raziskava, ki je obsegala 404 Videojet tiskalnikov serije 1000, je pokazala, da so bili tiskalniki 99,9 % časa pripravljeni na tisk v času delovanja proizvodnih linij.  Ta rezultat so omogočile; kakovostna izdelava tiskalnika, tehnologija osrednje enote, patentirana zasnova tiskalne glave ter ostale inovativne rešitve pri tiskalnikih Videojet.

 

- Patentirana inovativna industrijska zasnova tiskalnikov

Tiskalniki Videojet pri manipulaciji s potrošnimi tekočinami uporabljajo sistem osrednje enote ter kartuš s čipom. V osrednji enoti so zbrani vsi potrošni deli potrebni za zamenjavo pri servisnih posegih. Na ta način Videojet tiskalniki dosegajo interval med potrebnimi servisi do 14.000 delovnih ur tiskalnika.

 

- Preprosto in pregledno upravljanje s tiskalniki

Tiskalniki Videojet uporabljajo uporabniški vmesnik Clarity, ki je osnovan na velikih tipkah ter logični razporeditvi menijev iz pametnih telefonov. Uporabniški vmesnik Clarity omogoča pregled preteklega delovanja tiskalnikov ter posledično spremljanja produktivnosti posameznega tiskalnika. 

 

- Preprosta namestitev tiskalnikov na proizvodnje, polnilne ali pakirne linije

Podjetje Videojet sodeluje z vsemi večjimi proizvajalci proizvodnih, polnilnih in pakirnih linij. Posledično so tiskalniki že prilagojeni namestitvi na linije, sama povezava pa je možna preko: RSR232, Ethernet ali USB povezave.